דלקת פרקים וספורט

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/10/2012 | 23:11 | מאת: שירה

אני בחורה בת 26 הסובלת מגיל 12 מדלקת פרקים עם עליות וירידות. כרגע ללא כל טיפול ומרגישה יותר טוב מבעבר (מידי פעם כאבים בגב, בברכיים ופרקים נוספים גדולים). האם אני יכולה לבצע פעילות גופנית ללא הגבלה? (בעבר לא ביצעתי פעילות גופנית ואני מעוניינת להתחיל בפילאטיס ואירובי פעמיים בשבוע האם מומלץ?

שלום פעילות גופנית היא מבורכת. מציע לך להיועץ בראומטולוג שעוקב אחרייך כדי לודא שאינך מעמיסה על מפרקים שאולי נפגעו. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים