כאבים ברגלים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/10/2012 | 08:20 | מאת: רועי

שלום, אני בן 29, לאחרנה כחודש אני רץ פעמיים בשבוע כ 2-4 קמ, במהלך הריצה אני מרגיש כאבים במפרקי הרגל (בקרסול ובברך)בעיקר בתחילת הריצה. לאחר שינת הלילה, בבוקר יש לי עדיין תחושה לא נעימה במהלך ההליכה. השאלה היא, האם הכאבים נובעים מחוסר כושר? כי אני מנסה לחזור למסלול בריא של ריצה וכושר. או שיש סיכוי לדלקות ברגלים? אשמח לקבל תשובה בנושא. תודה

שלום נשמע שמדובר בכאב מכני. יש לבחון מה קורה כשאתה לא רץ במשך שבוע. אם הכאב מפסיק לאחר מספר ימי מנוחה ומתחדש עם חידוש האימון אזי יש בעייה בברך ובקרסול. נשמע שאתה צריך להיבדק על ידי אורטופד

מנהל פורום דלקות מפרקים