כאבים במפרקי האצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/10/2012 | 07:14 | מאת: rami

לד"ר שלום אני בן 60 בחודשיים אחרונים החלו כאבים במפרקי האצבעות הידיים במיוחד בבוקר אני מתקשה לסגור את הצבעות רק לאחר נסיונות הכאבים מתמעטים אך עדיים כואב כאשר אני סוגר את האצבעות אשמח לקבת מידע על התופעה תודה רמי

שלום התופעה יכולה להיות ביטוי לשחיקה קלה של סחוסים או להתחלה של דלקת מפרקים. יש לבדוק אותך ולבדוק בדיקות דם ולהחליט. גש לראומטולוג

02/03/2013 | 12:49 | מאת: מירה

15/04/2013 | 09:14 | מאת: נעם

בעניין אותם כאבים במפרקי האצבעות הידיים בבוקר וקושי לסגור את האצבעות, האם יש טיפול תזונתי, פרי או ירק שמכיל את מה שחסר לנו בגיל המתקדם כדי למנוע את היווצרות אותם כאבים?

מנהל פורום דלקות מפרקים