כאבים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/10/2012 | 15:45 | מאת: עביר

שלום רב מדי חודשיים מתחיל אצלי כאב במפרק הידיים כעובר יום הכאב מפסיק וצץ במקום אחר לרוב בברך או בכתף. לפני יומיים החלו להופיע אצלי סימני הצטננות המלווים בכאבי ראש אולם גם כאבים בברך. היום קמתי עם כאבים עזים ונפיחויות במפרקי הידיים, בברך בכתף ובאצבעות הידיים. האם הכאבים הלוו מעידים על דלקת או שמא אלו תופעות ליווי להצטננות או אולי לשפעת?

שלום הנפיחות בכפות הידים יכולה להתאים לדלקת במפרקים. גשי בהקדם לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים