נטילת מטטרוקסט

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/09/2012 | 11:53 | מאת: רנית

דר' קמחי שלום! אני בת 34 אני לוקחת MTX כ - 3 שנים... בחודש האחרון יצאו לי שני כתמים לבנים בפנים ואני מרגישה שהשיער שלי יותר דליל ...יש לי פסוריאסיז כ 11 שנה ודלקת מפרקים שנתגלתה לפני כ - 3 שנים לכן לוקחת MTX מה עלי לעשות ???האם זה קשור לתופעות לוואי של MTX לאחר נטילה של כ - 3 שנים ??? 3 כדורים פעם ב - שבוע ...תודה מראש

שלום מטוטרוקסט יכול לגרום לדלדול השיער. כמובן יתכנו גורמים נוספים שצריכים להיות מבוררים על ידי רופא עור. לגבי הכתמים בפנים- התופעה אינה מוכרת לי. שוב כדאי לפנות לרופא העור.

09/09/2012 | 17:49 | מאת: רנית

תודה על התשובה... לגבי השיער...האם זה מסוכן כדי להפסיק לתקופה את המטטרוקסט??? תודה..

מנהל פורום דלקות מפרקים