דלקת גידים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/09/2012 | 20:56 | מאת: דורית

בת 63, יש לי כאבים חזקים בכפות הידיים, בפרקי שורש כפות הידיים עם מגבלת תנועה חריפה בידיים וירידה בתפקוד. לאחרונה גם המרפקים כואבים. נפיחות קלה בשורש כף היד. נודולים מתחת לעור בידיים כמו גולות על הגידים וגם בשוששי האצבעות בידיים. מתחיל גם ברגליים, מגבלת תנועה בקרסוליים ובברכיים ונודולים לאורך הגידים. מה אתה מציע לי? האם זה סוג של דלקת מפרקים? האם יכול להיות קשור לתזונה? בתודה, דורית

שלום יכול להיות בהחלט שמדובר בדלקת מפרקים. פני בהקדם לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים