המלצות לתזונה בהריון תאומים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

14/02/2010 | 20:03 | מאת: טילטולית

לאחר טיפול הפריה ראשון שהצליח ועוד עם תאומים, נכנסתי להריון עם משקל עודף של בערך 100 ק"ג וגובה של 1.78 בספרי ההריון לתאומים ממליצים לעלות במשקל לפחות עד 20 מק"ג. בשל משקלי ונתוניי מה מומלץ יותר לאכול בעיקר בשל סיכויי ללידה מוקדמת,ובנוסף במשפחתי הורי חולים בסכרת מסוג 2 תודה מראש

14/02/2010 | 20:25 | מאת: אמא אווזה

לא תשובה אבל תגובה. שיהיה שבעה טובה ! אני אמא לתאומים בני שלוש וחצי וזה ממש תענוג (קשה, אבל נהדר). מאחלת לך הריון ארוך ככל האפשר ולידה קלה !

14/02/2010 | 20:26 | מאת: אמא אווזה

14/02/2010 | 20:49 | מאת: מירב רבר

הי טילטולית בשעה טובה. בהריון לתאומים, אכן מצופה עליה גדולה יותר במשקל, סביב 20-24 ק"ג. ההנחיות התזונתיות הן אכילה בריאה ומאוזנת הכוללת שפע של דגנים מלאים, ירקות, פירות, בשר, עוף , דגים,ביצים, מוצרי חלב , מעט שמנים ( שמן זית, קנולה, טחינה, אבוקדו), אגוזים וזרעים. יש להמעיט בשתיה מתוקה, ממתקים וחטיפים כדי למנוע עליה מיותרת במשקל. אני מאוד ממליצה להיות במעקב של דיאטנית. לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון