השמנת יתר בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

25/04/2011 | 20:47 | מאת: מיואשת

שלום, אני בשבוע 18 עם ילדי השני. עליתי במשקל בצורה איומה אני ממש לא מכירה את עצמי ואין לי מושג איך אני בולמת את העלייה (בהריון הראשון לא הגעתי למימדים האלה) אין ספק שהחגים גרמו לי לשחרר רסן יותר מה אני יכולה לעשות? לצערי המליצו לי על שמירת הריון ופעילות אירובית מוגברת אסורה עלי. אני לא רוצה להפוך להיפופוטם

02/05/2011 | 20:32 | מאת: מירב רבר

ברור שאת צריכה להיפגש עם דיאטנית המטרה היא לבלום את העליה ולהמשיך את ההריון בעליה לפי ההמלצות בהצלחה

מנהל פורום תזונה בהריון