לשתות קפה נטול קפאין בהיריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

08/02/2010 | 21:57 | מאת: ליאת

היי אני ממש אוהבת לשתות נס קפה לפחות פעמיים ביום,מאז שגיליתי שאני בהיריון אני שותה נסקפה אחד בבוקר ולפעמים כוס תה בהיר אחה"צ-לא עוברת את ה-2 כוסות עם קפאין ליום.אני עכשיו בשבוע ה-10, לאחרונה קניתי את הנס-קפה של טייסטר צ'ויס ללא הקפאין ואני דווקא ממש אוהבת את זה-האם יש הגבלה במספר הכוסות גם לקפה הזה? או שזה אותו הדבר למרות שרושמים בלי קפאין-אשמח לתשובה דחופה תודה

09/02/2010 | 08:11 | מאת: מירב רבר

הי ליאת בהריון יש הגבלה ל 2 כוסות קפה ביום כדי לא לעבור כמות קפאין של 200 מ"ג ביום. בכוס נס קפה נטול קפאין יש 4 מ"ג. לכן אין בעיה לשתות אותו בהריון. זכרי שהשתיה המומלצת ביותר היא מים , כן.. לבריאות

05/03/2017 | 06:29 | מאת: רתם

היי מירב אני באותה סיטואציה של ליאת. קראתי כתבה שאומרת שנטול קפאין הוא מסוכן. אשמח לדעת מה נכון ומה דעתך http://www.eatwell.co.il/?CategoryID=375&ArticleID=2740

מנהל פורום תזונה בהריון