גבינות ותרכיזים ממותקים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

30/11/2020 | 20:11 | מאת: ליהיא

היי 1. מותר לאכול את הגבינית של תנובה/פיראוס (קוטג, לבנה, לאבנה..) למרות שלא רשום עליהן שהן מפוסטרות. 2. נורא קשה לי לשתות.חשבתי להוסיף מעט ויטמנציק. האם מותר להשתמש בכל התרכיזים מהסוג הזה או שיש איתם בעיה?( לא רשום עליהם שהם מפוסטרים) תודה

אין בעיה עם גבינות רכות בקופסאות סגורות מהסופר. תרכיזים- הבעיה שמכילים המון סוכר שפחות בריא ועלול לגרום לעלייה במשקל יותר ממה שאמורה לעלות, מצד שני אלו עם תחליפי סוכר ( ממתיקים מלאכותיים) פחות בריאים. נסי לסחוט למים לימון או להוסיף פירות לטעם למשל פלחי תפוז/ תותים/ פלחי מלפפון וכו..

מנהל פורום תזונה בהריון