מעט חלבון בגלל בחילות

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

16/10/2020 | 22:49 | מאת: מירה

שלום, אני בתחילת היריון שבוע 7, ואני לא מסוגלת לאכול יותר בשר עוף/בקר כי זה מאוד מעלה לי את הבחילות, איך אפשר לקבל מספיק חלבון בנתיים? אני מפחדת לצבור חוסרים... האם לנסות לאכול בכל זאת? האם כדאי לפנות לייעוץ? לפני ההריון אכלתי בשר ברמה כמעט יומית. משקל תקין. לוקחת מולטיויטמין כמובן.

באופן כללי, חלבון יכולה לקבל מלבד מוצרי בשר גם מביצים, דגים, טונה, מוצרי חלב, קטניות וטופו. מומלץ ליטול תוסף ברזל על פי מינון שיקבע לך הרופא. כמובן לצורך דיאטה מותאמת אישית ועל מנת לוודא שהתזונה שלך מספקת את כל הצרכים מומלץ להיוועץ עם דיאטנית קלינית בייעוץ מסודר.

מנהל פורום תזונה בהריון