מיומה (שרירן) ברחם ותזונה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

07/07/2020 | 18:04 | מאת: רוית

שלום רב, אני בשבוע 12 וסובלת מכאבים עזים בבטן התחתונה כתוצאה משרירן על דופן הרחם שנמצא בבדיקת אולטרסאונד. שאלתי היא : איזה תזונה כדאי לי לצרוך על מנת להפחית את הכאב ? האם תזונה עשירה בחומצות שומן כגון : דגים, זרעי פשתן וסויה יכולה להקל על הכאב ? (בשל העובדה שהם פיטואסטרוגנים כמובן) תודה

אין תזונה ספציפית לשרירן ברחם. ממליצה להקפיד על תזונה מאוזנת ומגוונת המותאמת להריון תוך הקפדה על כללי בטיחות מזון בהריון. באתר משרד הבריאות תוכלי למצוא פירוט בנושא. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון