כאבי בטן+בחילות+חוסר תאבון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

06/05/2020 | 11:57 | מאת: טל

יש לי הרגשה של רעב כל הזמן וכשאני באה לאכול אני מרגישה חוסר תאבון ואוכלת ממש מעט. ההרגשה היא תחושת רעב גדולה המלווה בחוסר תאבון . בנוסף כשאני רעבה אני מרגישה בחילות ..

לא ציינת איזה שבוע את להריון. התחושות שאת מתארת אופייניות להריון. נסי לאכול כמויות קטנות ובתדירות גבוהה של ארוחות, אפילו כל שעתיים. נסי לשלב בכל ארוחה מנת פחמימה ( קרקר/ פרוסת לחם/ פרי וכו..) בנוסף לחלבונים ו לשומנים הבריאים ( טחינה, אבוקדו, שקדים אגוזים טבעיים..) איכלי מייד עם הקימה בבוקר. שתי מעם בין הארוחות ולא בזמן הארוחות.. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון