פרמזן במסעדה בהיריון...

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

20/10/2018 | 21:34 | מאת: דשה

היום אני ובעלי היינו במסעדה והזמנתי ספגטי שמנת פטריות, והיה מעל הספגטי מפוזר פרמזן, לא ידעתי שיש בעיה עם הגבינה הזאת ולכן אכלתי, אחרי זה קראתי שזה יכול להיות לא מפוסטר אם זה ממסעדה,אני ממש בלחץ, זה ממש מסוכן? אני שבוע 14 היריון תאומים

פשוט להבא הימנעי מצריכת גבינות קשות. ממליצה לקרוא באתר משרד הבריאות הנחיות תזונתיות לבטיחות מזון בהריון. יש שם רשימה של גבינות אסורות למאכל. אגב, אם הפרמזן במקור הגיע בעטיפת נייר, טרי ומפוסטר במקום נקי שאת סומכת אין צורך לחשוש.

27/10/2018 | 07:46 | מאת: דנה

מה? באתר משרד הבריאות כתוב שדווקא כדי לצרוך גבינות קשות ולהמנע מגבינות רכות. כמו כן כתוב ש פרמזן מפוסטרת מותרת לאכילה

מנהל פורום תזונה בהריון