השמנה בטנית בהתחלת הריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

23/06/2018 | 11:13 | מאת: רונית

היי אני בהריון שבוע 8+ אחרי טיפול ivf עם פרוטוקול ארוך. בתקופה שהזרקתי את הדקפפטיל הייתה לי נפילות משמעותית בבטן שממשיכה איתי עד היום. לא שניתי כלום בתזונה שלי, לא רואה עלייה משמעותית במשקל אבל כן יש לי בטן בולטת וגדולה מדי יחסית לגיל ההריון! האם יש פתרון? תודה מראש

הריון זו תקופה של גדילה והתפתחות, המלווה בשינויים פיזיים וגופניים. חשוב כמובן להקפיד על תזונה בריאה שתספק את כל רכיבי התזונה הדרושים לך ולעובר שלך ולוודא כי את עולה בקצב הרצוי במשקל בצורה מבוקרת. כמו כן באישור הרופא המטפל ובהתאם לפעילות שעשית טרם ההריון, ניתן להמשיך ולהתאמן במהלך ההריון כמובן בסוגי אימון המתאימים להריון. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון