נפילות סוכר בהריון שני

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

01/11/2017 | 11:15 | מאת: שני 4444

אני כרגע בהריון שני בשבוע 26 בהריון הראשון היה לי סכרת הריון מטופל עי אינסולין לכן בהריון הזה שלחו אותי להעמסת סוכר 100 הערך האחרון יצא נמוך מהנורמה 54 אני מרגישה כל כמה זמן נפילת סוכר סחרחורת תחושה שעומדת להתעלף זיעה קרה ועדשאני לא אוכלת משהו מתוק זה לא עובר לי. הרופא לאהתייחס לזה כשסכרת הריון האם זה נחשב לסכרת הריון? נתנו לי לעשות את הבדיקה שוב אני רוצה להיות במעקב של סכרת במידה וכן כי אני מפחדת שזה ישפע על העובר… שיש לציין שנמצא באחזון 95 במשקל

היי, ערך אחרון 54 מראה שהיתה הפרשה מוגברת של הורמון האנסולין והתופעות שאת מתארת מראות כי סובלת מהיפוגליקמיות. ממליצה לך ליהיות במעקב דיאטנית המתמחה בסוכרת הריון .

מנהל פורום תזונה בהריון