האם אננס יכול להיות מזהם

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

04/09/2017 | 11:23 | מאת: הריונה

שלום, אני בתחילת הריון. אתמול אכלתי אננס, הוא היה נראה טוב. אחרי שאכלתי התחיל לי טעם משונה בפה- כמו של ברזל. זה המשיך כמה שעות, ושום דבר לא עזר להעביר את זה. אני בחרדות שחטפתי איזה זיהום מזה... זה יכול להיות?

נשמע לא סביר ,אך במידה ואינך מרגישה טוב או מרגישה שונה אנא פני לרופא המטפל שלך. הקפידי לצרוך פירות וירקות טריים שנשטפו היטב ולא נחתכו מראש ונארזו באריזות. המניעי מצריכת פירות וירקות בצורת שייקים בדוכנים ברחוב. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון