זיהום באוכל - סכנה לעובר

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

29/08/2017 | 09:42 | מאת: זיהום באוכל

שלום. נמצאת בשבוע 14, עדיין סובלת מבחילות. אתמול בערב הייתי כל כך רעבה שאכלתי במקום הראשון שעברתי דרכו, דוכן נקניקיות.... רק אחרי שאכלתי שמתי לב שהעובד היה בלי כפפות, נגע בסמרטוט, ולחץ לאנשים ידיים תוך כדי הכנת המנות לאנשים... עכשיו אני בפחדים היסטריים כי יתכן ונדבקתי בגללו במשהו או שאחטוף זיהום כלשהו (לא מחוסנת לטוקסופלזמה, מה אם הוא נגע במישהו עם חתול??). מה אני יכולה לעשות חוץ מלהבטיח לעצמי שזה לעולם לא יחזור על עצמו? האם כדאי לבצע בדיקת דם? (ללא שלשולים או חום כרגע, רק קצת כאבים בבטן העליונה...) תודה רבה

היי, אין דבר מיוחד שאת יכולה לעשות, כמובן שימי לב להרגשה שלך ופני לרופא המטפל במידה ואינך חשה בטוב ( כולל כאבי בטן). ממליצה לא להילחץ, להבא הקפידי לאכול במקומות נקיים ולצרוך בשר שבושל היטב. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון