תוסף ברזל עם ממתיקים מלאכותיים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

15/07/2017 | 18:13 | מאת: דנה

שלום רב, רכשתי תוסף ברזל של חברת אלטמן שנקרא ברזל comfort. הוא מגיע באבקה מתמוססת על הלשון, הספיגה שלו די גבוהה, והנוסחא שלו מאפשרת ליטול אותו גם על קיבה מלאה וללא אינטראקציה בעייתית עם חלב וכו'. ברשימת המרכיבים יש את הממתיקים הבאים: סטיביול, סוכראלוז, סורביטול, מאלטודקסטרין. לא מצוין באיזו כמות. משקל כל מנה הוא 2.1 גרם. האם נוכחות הממתיקים הנ"ל בעייתית בהריון? תודה מראש על המענה, דנה

באופן כללי מומלץ להפחית צריכת ממתיקים מלאכותיים בהריון. כפי שידוע לי הברזל של אלטמן מותאם לצריכה בהריון, ממליצה לך לפנות לשירות הלקוחות של החברה ולדבר עם דיאטנית מהחברה כך שתוכל לתת לך מענה מקצועי על תכולת התכשיר.

מנהל פורום תזונה בהריון