ירידה ברמת הסוכר

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

07/04/2010 | 12:10 | מאת: יהודית

סובלת מהיפוגליקמיה אושפזתי מס' פעמים .מחוברת לגלוקוז והסוכר ממשיך לרדת עד ל30 גם בבית הסוכר צונח לי ל35 וזה זמן של כ8 חודשים הרופא בבית חולים אמר לי שאין טיפול לזה הבעיה היא בלבל שיש שם תאים מסויימים שגורמים להפרשת יתר של אינסולין ולא ניתן לטפל בזה אנא תן לי תשובה אני ממש מיואשת ומפוחדת האם נכון הדבר שלא ניתן למצוא דרך לטפל בבעיה רצינית זאת אנא אנא שלח לי תשובה ממתינה בקוצר רוח תודה יהודית

08/04/2010 | 21:19 | מאת: גיל דורון

שלום יהודית המצב שלך הוא סוג נוסף של סוכרת, לפי דעתי, ולא סוכרת נעורים. לצערי אין לי ידע רב בסוג סוכרת המתבטא בהיפו בלבד. בסוכרת נעורים כשיש מצב של היפו אז אוכלים משהו בכדי להעלות את הסוכר. אני לא מאמין שזה אומר שאת צריכה כל הזמן לאכול. אולי צריך להבין מתי בדיוק צונח לך הסוכר במהלך היום וכך תדעי שאת חייבת לאכול משהו בשעה זו. אני לא מסכים עם תשובתו של הרופא שאין מה לעשות. אולי תנסי מומחה סוכרת אחר. ישנם שני מומחי סוכרת שאני יודע שהם טובים ועזרו לאנשים. האחד זה פרופ' אוהד כהן והשני הוא פרופ' איתמר רז. אני מציע לך לברר בקופת החולים שלך כיצד ניתן לפנות אליהם. אפילו אם זה פרטי. אשמח אם תעדכני. בהצלחה...

08/04/2010 | 21:44 | מאת: יהודית

תודה רבה לשתובתך כבר מחר אני פונה אל רופא המשפחה שלי ונראה כיצד אני אוכל להגיע אל הפרופסורים לפחות לאחד מהם במהירות. שוב תודה מקרב לב ובהחלט אעדכן אותך

10/06/2010 | 12:15 | מאת: חני הורביץ

פששששששש......... לא ידעתי שיש לי בן דוד כזה מפורסם, עלה והצלח!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1