חשד לסוכרת

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

09/02/2016 | 09:12 | מאת: סוכרת

בן 19 בחודש האחרון חלה ירידה משמעותית במשקלי בנוסף תחושת צמא ומתן הרבה שתן בדיקת דם אחרי צום של 12 שעות הראתה 98 סוכר האם יכול להיוץ שאני מפתח סוכרת? ואיזה סוג הגיוני שבגיל כזה מפתחים סוכרת?

שלום רב, הסימפטומים שציינת - צמא מוגבר, שתן תכוף וירידה במשקל אכן עלולים להעיד על סוכרת. גם במידה ורמת הסוכר שלך בצום תקינה יתכן ובמהלך היום רמות הסוכר שלך גבוהות מהנורמה. ממליצה לך לגשת לרופא שלך, לדווח לו על הסימפטומים ולבקש ממנו בדיקת Hemoglobin A1C אשר נותנת מידע לגבי ממוצע רמות הסוכר בדם בשלושת החודשים שקדמו לבדיקה. באשר לסוג הסוכרת - בגילך יתכן ומדובר על סוכרת מסוג 1, אך במידה ואתה סובל מעודף משקל יתכן ומדובר גם בסוכרת מסוג 2 של המבוגרים. ע"פ בדיקות נוספות הרופא ידע לאבחן איזה סוג של סוכרת יש לך. בהצלחה!

09/02/2016 | 18:59 | מאת: חייל

התזסמינים הופיעו רק עכשיו הטם הבדיקה שציינת יכולה לצאת תקינה והחשד עדיין יהיה קיים? אגב אני בתת משקל שוקל 45

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1