מתן חלבון אלפא1

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

19/04/2012 | 00:26 | מאת: שמואל

שלום. בני בן ה16 אובחן כחולה סכרת נעורים לפני כ 3 חודשים. קיבלנו מידע ניסויים המתקיימים על ידי מתן החלבון שאמור לשמר את תאי הבטא שעוד קיימים בחצי השנה הראשונה למחלה. אין כיום קבוצת ניסוי פתוחה ככל הידוע לנו וונאמר לנו שכעקרון ניתן לקבל את הצרופה באופן פרטי באם יהיה רופא שיגיש טופס 29ג יקבל אישור לכך ואז יוכל לתת את הטיפול. בדקנו בשניידר ואסף הרופא וגם במכבי ולא ניתן דרכם. אשמח אם ניתן לקבל מידע באם יש דרך כלשהי לקבל זאת. הזמן דוחק ועוד 3 חודשים כבר נפספס... תודה

22/04/2012 | 15:47 | מאת: איזבלה אינסל

שלום שמואל. ביררתי את הנקודה של אפשרות רכישה באופן פרטי של טיפול אימוני הניסיוני, שהייתה קיימת באמת. איך מתברר שיש הוראה חדשה של משרד בריאות על איסור של קבלת טיפול זה באופן פרטי ע"י טופס 29ג. וקבוצות גיוס באמת כבר סגורות. וחומר אחר שעדיין בניסוי מותר לקבל רק מגיל 23 שנים. אנסה לברר אולי עוד יש קבוצה לא סגורה.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1