שוקולד

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

23/11/2011 | 09:13 | מאת: עינב

שלום רב לשם מחקר לעיצוב מוצר הקשור בשוקולד וילדים סוכרתיים, אני מעוניינת לדעת האם ילדים סוכרתיים יכולים לאכול שוקולד/שוקולד דיאבטי?היכן אפשר למצוא חומר ספציפי בנושא? תודה

27/11/2011 | 17:05 | מאת: איזבלה אינסל

שלום עינב. אני פניתי עם השאלה שלך לדיאטניות מומחות בסוכרת מסוג 1 (נעורים), כדי שיתנו לך תשובה מיקצועית ומדוייקת יותר. כעיקרון, לילדים הסובלים מסוכרת מסוג 1 אפשר לאכול שוקולד רגיל עם סוכר, כי יש שם אחוז גבוה של שומן, שמעקב את הספיגה המהירה של הסוכר שבו לזרם הדם, וכך ממתן את השפעתו על רמות סוכר בדם.

27/11/2011 | 20:33 | מאת: עינב

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1