הכלתי החדשה

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

02/10/2011 | 11:10 | מאת: חלי

סיפרו לנו סובלת מי סוכרת נעוורים.חודש כבר נשאוים יש לה הרבה בחילות מיגרנות הסוכרת אומרת לי עולה יורדת.אני חדשה בתחום הזה גרים אצלי מה אני צריכה לעשות איך לטפל במיקרה כזה. כניראה הטיפול שהיא מקבלת לא מתאים לה .צריך מומחה פרטי?אני מאוד דאוהגת מה קורה עלה תודה רבה שנה טובה ומבורך חלי

27/10/2011 | 18:03 | מאת: איזבלה אינסל

שלום חלי.מצטערת על עיקוב בתשובה עקב חגים וחופשות. אני אשמח לדבר איתך בטלפון, כדי לתת לך הדרכה מפורטת על כל הדברים ששווה לדעת לקרובים של אנשים עם סוכרת. הטלפון שלי באגודה לסוכרת נעורים 03-5160171, שלוחה 2, אפשר להשעיר הודעה אם אני לא עונה, ואשתדל לחזור אלייך בהקדם האפשרי. או להיות איתך בקשר במייל: [email protected]. אני מאוד מבינה את הדאגה שלך, וחושבת שמאוד חשוב שתעברי הדרכה על סוכרת, תזונה, איזון, היפוגליקמיה וכו...

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1