יש לי ילד בן 3 ואני חוששת שיש לו סכרת נעורים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

28/06/2011 | 22:29 | מאת: קרן

לא חיסנתי את בני עקב בעיות והיום הוא בן שלוש והואא שותה הרבה מיים אבל לא אוכל הרבה רק מרבה לשתות יש חשש לסכרת או שהוא סתם צמא?

30/06/2011 | 10:54 | מאת: איזבלה אינסל

שלום קרן. אם יש לך חשש שלבנך יש סוכרת, צריך דחוף ללכת איתו לאחיות בקופת חולים, ואפילו במקום אפשר לעשות בדיקת דם מאצבע, וגם בדיקת שתן פשותה במקום! ואחרי זה אפשר לבקש מרופא ילדים בדיקות נוספות לשלילת סוכרת או כל סיבה אחרת (והן קיימות גם) להשתנה מרובה. סימנים נוספים של סוכרת:עייפות, עצבנות, ישנוניות, צינון חוזר, אכילה מרובה, ירידה במישקל, כאבי ראש. אך אם יש כאבי בטן, בחילות והקאות, חייבים מייד לגשת למיון. אז תרגישו טוב, ואני מקווה שגעגות שלך סתמיות!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1