חום נמוך

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

24/02/2011 | 23:45 | מאת: אני

הילדה עם סכרת 1 היום חולה מקיאה בלי הפסקה כל הזמן צמאה עם חום נמוך 35.6?מה המשמעות של חום כזה נמוך?

03/03/2011 | 08:42 | מאת: גיל דורון

יכול מאוד להיות שאכלה משהו מקולקל. מקווה שהיא מרגישה טוב יותר. רק בריאות

03/03/2011 | 09:35 | מאת: איזבלה אינסל

אני מקווה שהבת שלך כבר מרגישה בסדר. כשה אנשים שתלויים באינסולין חיצוני מתחלים להכיא, זה סיטואציה הכי מסובכת מבחינת איזון סוכר. כי מצד אחד אנו מאבדים סוכר, אך מצד שני נוצר אצטון, כתוצר פירוק של מעגרי אנרגיאה של הגוף, לצורך תיגבור של מער' חיסון. לכן חשוב לבדוק סוכר לאתים קרובות, לבדוק אצטון כל 4 שעות. ואם הכאות לא פוסקות, או מופיעה אצטון, דחוף לגשת למיון, לצורך קבלת נוזלים, גלוקוז ואינסולין דרך הווריד. חום נמוך יכול להעיד על התייבשות וכווץ כלי דם.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1