היפויים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

01/11/2010 | 13:00 | מאת: ירדן

אני סוכרתית טרייה יחסית, רוב הזמן עדיין סובלת מהיפויים (משתמשת ב-NPH אם זה משנה). מה עוד אפשר לעשות ע"מ להפחית את התופעה?

02/11/2010 | 17:25 | מאת: ניר

אינסולין NPH ידוע בתור אינסולין שמאוד קשה בעזרתו לצמצם את מקרי ההיפו. האם דברת עם הרופא שלך?

03/11/2010 | 13:41 | מאת: ירדן

חשבתי לשאול כאן בפורום לפני שאני באה אליו כדי שאהיה מוכנה יותר. יש סוגי אינסולין יעילים יותר לעניין הזה?

03/11/2010 | 18:05 | מאת: גיל דורון

שלום ירדן, כמה זמן יש לך את הסוכרת ובת כמה את? בגלל שאת בתחילת הדרך צריך למצוא את האינסולין הטוב ביותר בשבילך, יחד עם הרופא שלך כמובן. אם יש לך מקרי היפויים רבים באמת רצוי שתלכי להתייעץ עם הרופא לפני שאת שומעת כל מני הצעות בפורומים. חשוב שתזכרי שבכדי לאזן את רמת הסוכר בגוף את צריכה להגיע לאיזון של שלושת התחומים: אינסולין, תזונה ופעילות גופנית. יכול מאוד להיות שאת לא מזריקה מספיק בהשוואה לכמות האוכל שאת צורכת. לכן חשוב לעשות סבב רופא, דיאטנית ולבחון את המצב. אם את מעוניינת לאגודה לסוכרת נעורים יש קו חם אשר אותו מפעילה אחות מוסמכת, אולי תוכלי להסתיע גם בה. נשמח אם תעדכני אותנו מה קורה.

04/11/2010 | 13:24 | מאת: נעמה

באופן כללי תנסי לשאול על לנטוס או משהו אחר ארוך טווח- ככל שידוע לי הוא מצמצם משמעותית, אם לא מעלים לחלוטין, תופעות של היפו. אבל כמובן ששום דבר לא מחליף ייעוץ רפואי ודיאטטי.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1