בעיות איזון מאז תחילת לימודיי

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

21/10/2010 | 00:40 | מאת: שירן

היי, קוראים לי שירן בת 23 מת"א, לומדת פיתוח הדרכה, לימודים אינטנסיביים ובנוסף גם עובדת. יש לי סכרת מגיל 8 וחוץ מתקופה קצרה תמיד הייתי מאוזנת. שנה שעברה התחלתי ללמוד ומאז האיזון התערער. מרמת A1C 6.8 אני עולה כל הזמן... אני פונה לכל הסטודנטים שמצליחים לשלב, לגלות לי את סוד ההצלחה.. תודה רבה, שירן(:

21/10/2010 | 13:14 | מאת: גיל דורון

שלום שירן, גם אני סטודנט ובהחלט היה קשה בהתחלה לשמור על איזון. מה שצריך לעשות הוא לראות מה הערכים שלך במהלך הלימודים ולשנות את מינון האיסולין בהתאם, כמובן בעזרת הרופא המטפל שלך. אם יש לך משאבה העניין הוא יותר פשוט מכיוון שאת יכולה להגדיר לעצמך באזל זמני ליום הלימודים ולהחזיר אותו לרגיל כשאת מסיימת. נשמח אם תעדכני אותנו... בהצלחה.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1