תופעות לוואי זריקת וולטרן

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

17/12/2018 | 00:15 | מאת: אורה

שלום. אני בת 37. לפני שבועיים קיבלתי זריקת וולטרן לירך, בשל כאבי גב עליון וקושי בתנועה. לאחר הזריקה הרגשתי כאבים בירך וקושי להרים את הרגל. זה חלף לאחר כמה שעות אך עד עכשיו יש לי כאבים ואני לא מצליחה לקפל את הרגל עד הסוף אחרונה ועדיין יש כאב בירך. האם זה דבר נורמלי? האם יתכן שהירך נפגעה? מה אני צריכה לעשות עכשיו? תודה. אורה

שלום, יש להתייעץ עם האורתופד המטפל. האם מדובר בדלקת, קרע בגיד אן מה בדיוק? הכאבים ברגל היו גם לפני הזריקה, נכון? הזריקה עצמה את קיבלת לשריר של הישבן ולא למפרק, נכון?

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)