תינוק שופך הרבה אוכל בזמן האכילה מבקבוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/12/2016 | 18:23 | מאת: לינור

שלום רב התינוק שלי מחר בן 3 שבועות אוכל סימילאק מבקבוק כמות של120 בשבוע האחרון אני שמה לב לשפיכה מאוד גדולה של אוכל בעת האכילה ברמה של החלפת חיתול טטרה בכל ארוחה כמעט מה שמטריד אותי מאוד בנוסף הוא אוכל מהר ואני לא מצליחה לשלוט על זה גם לאחר בירורים שחצי פיה תיהיה מלאה ושהמנח של הילד יהיה גבוה וגם הפסקות אבל כלום לא עוזר הילד אוכל מהר ויוצא לו מהצדדים הרבה מאוד , בנוסף לזה יש פעמים שבעת האוכל הוא ממש לא מרגיש בנוח ובוכה , יש לציין שהוא סובל מגזים האם יש לילד בעיית ריפלוקס או בעיות בליעה? אני ממש מוטרדת ואשמח לעצה

אני מציעה שתבדקי את הפטמה של הבקבוק כנראה שזה זורם מהר מידיי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים