שוקו ללא סוכר לפעוטות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/12/2016 | 21:23 | מאת: יוני טל

שלום רב, בני בן שנה וחצי והוא מורגל בשתיית מים ללא תוספות של תרכיזים. אני מעוניין לתת לו לשתות שוקו בבוקר בשביל היתרונות התזונתיים של החלב. יש את משקאות השוקו החדשים מבית טרה ויוטבתה שהם ללא תוספת סוכר. מה התדירות המומלצת למתן שוקו לילד גם מבחינה בריאותית אך גם כדי שלא יפתח תלות למשקאות ממותקים. האם בכלל מומלץ לתת חלב נקי? בתודה מראש יוני

את יכולה לתת שוקו ללא תוספת שוקו ,רק שתדעי באותה מידה את יכולה לתת חלב ולא חייבים שוקו את יכולה לתת כל יום בבוקר פעם 1 אבל שוב עדיין חלב

14/12/2016 | 14:08 | מאת: יוני טל

אשמח לתגובה מתזונאי או רופא.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים