חלב אם מקולקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/11/2016 | 07:49 | מאת: נגה

שלום רב. אני שואבת חלב ומאחסנת אותו בשקיות מיוחדות ועל פי כל ההוראות אך עדיין לחלב יש ריח מוזר. בנוסף, כשבני נושם אני מריחה את החלב מפיו והוא מריח קצת כמו פליטה / הקאה. האם החלב מקולקל?? עליי לציין כי איני מקפיאה והחלב המקורר בן יומיים לכל היותר. אשמח לעזרה

אני לא חושבת שהחלב אם שלך מקולקל רק את צריכה לשמור אותו לפי הוראות ,זה נראה שאת עושה נכון .אם את רוצה להיות בטוחה תפני ליועצת הנקה בטיפת חלב שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים