תפריט לגיל 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/11/2016 | 10:03 | מאת: אלה

שלום, אנחנו חיים בצרפת בה הגישה היא שיש 'לפטם' את התינוק לפני השינה על מנת שלא יתעורר בלילה מהבקבוק של 7 בערב ועד 6 בבוקר. הרופאה נתנה לנו תפריט לתינוקת בת בקושי 7 חודשים שכולל 3 ארוחות מוצקים ( כולל ארוחת ערב של ירקות 150 תמ"ל) לטעמי זה גדוש מאוד על אף שהיא קיבלה מצוין את המעבר למוצקים ואוכלת יפה. אני זקוקה לחווד נוספת. מה דעתכם? אכן לתת לה 3 ארוחות מוצקים ביום תמ"ל אחרי כל ארוחה? אגב- שוקלת 6.700

01/11/2016 | 10:08 | מאת: אלה

הכוונה בסוגריים- ארוחת ערב של ירקות 150 תמ"ל

01/11/2016 | 14:23 | מאת: אלה

ירקות ובנוסף 150 מל תמ"ל

אין שום בעייה ארוחת פירות ובצוהריים ארוחה בשרית ובערב שוב ארוחה בשרית וכל השאר הנקה או תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים