נחשול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/10/2016 | 14:02 | מאת: גל

שלום, התינוקת שלי בת 11 חודשיים והיא רגישה ללקטוז, האם אני יכולה לתת לה מעדן סויה? בנוסף היא אוכלת כל יום מנת פירות עשירה ומרק עשיר עם כל סוגי הירקות ובשר וכל פעם תוספת של גריסי פנינה, שיבולת שועל, כוסמת ועדשים רציתי לדעת מה אפשר לתת בערב

אתה יכול לתת לה מעדן סוייה בערב את יכול לתתה ביצה וקוטג (אין לקטוז בקוטג ) . אני מבינה שאת נותנת תמ"ל דל לקטוז או ללא לקטוז או תמ"ל צמחי כן ?

27/10/2016 | 12:59 | מאת: אירה

היא אוכלת סימילק אלימנטום זה על בסיס חלבון מפורק לא צימחי

אם הבת שלך מקבלת ALIMENTUM היא רגישה לחלבון חלב פרה ולא ללקטוז לכן אתה לא יכול לתת קוטג ולא כל מיני גבינות בקשר למעדן סוייה צריך לבדוק שלא רגשיה , לכן תייעץ קודם כל עם הרופא ילדים שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים