תינוקת שצורחת המוון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/09/2016 | 16:14 | מאת: ר

שלום רב, ביתי בת 3.5 חודשים ילדה מתוקה אך צרחנית. היא כל היוום בוכה ואני אובדת עצות. יש רק דבר אחד שמרגיע אותה וזה הנקה!! גם על הידיים היא בוכה בצרחות אימים. הרופאה לא מצאה משהו מיוחד חשדה אולי ריפלוקס ונתנה איזשהיא תרופה. אבל היא צורחת עוד יותר מהתרופה ונראה שהיא הולכת להקיא ממנה. יש לציין שהיא עולה יפה מאוד במשקל ובגובה וכו (עלתה 1 קג בחודש האחרון) נראית ומתפתחת יפה . בלילות עושה הפסקות של 3-4 שעות אבל לא קבוע. וביום היא או יונקת או צורחת . כל הנקה לוקחת כשעה והיא לא מרוצה אחר כך, אולי לחמש עד עשר דקות. ניסיתי לתת תחליף חלב אך ממש לא עזר. בוכה עוד יותר ניסיתי (אני) להוריד חלב, קטניות ועוד אבל לא ראיתי שיפור. אני מיואשת מההנקה . כמה זמן כבר אפשר להניק ביום?? ? אבל לא יודעת מה לתת לה במקום? אולי יש עצות/ רעיונות תודה רבה מראש

אני מבינה שקשה לך מאוד אבל על תייאשי . החלב אם שלך הוא הכי טוב בשבילה . תנסי להניק אותה כל 2-3 שעות 10 דקות על כל שד ולא יותר .תעשי הפסקה יתכן שמקבלת יותר מי דיי . בהפסקות אם צורחת תחבקי אותה ועל תתני שוב ,הנקה כל שעתיים שלוש .זה מצב ידוע יתכן שיש לה גזים בהצלחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים