קושי ביציאות - צואה קשה כמו גללים בצבע חימר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/09/2016 | 08:23 | מאת: אפרת

תינוקת בת שלושה שבועות, נולדה השבוע 39 ויומיים בקיסרי ומשקלה בלידה 2420 גרם. בבית חולים קיבלה סימילאק לפגים. וכיום סימילאק נאושור לתינוקות במשקל קטן. משקלה כיום 2890 גרם. אני עושה חה עיסויים בבטן ומרימה לה רגלים. התינוקת מתקשה ומתאמצת מאוד ביציאות והצואה קשה כמו גללים בצבע חימר. מה ניתן לעשות? ומדוע זה קורה?

יש תינוקות שיש להם יציאות קשות יותר וזה לא אומר כלום . תייעצי עם הרופא ילדים כי מבחינת האוכל אין לך מה לשנות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים