כמות ארוחות לתינוקת בת 6.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/08/2016 | 16:05 | מאת: דפנה

שלום לכולם, הבת שלי בת 6.5 חודשים וסיימה בהצלחה את שלב הטעימות. היא מאוד אוהבת אוכל מוצק ולכן סדר הארוחות שלה הוא כזה: 7:00 בקבוק חלב אם/תמ"ל; 11:00 קערת פירות מאוד מפנקת (תפוח שלם תמר אגס שלם וכפית שקדיה או טחינה) אציין שהיא מסיימת את כל המנה; 15:00 קערה שלמה של מרק ירקות עם עוף; 18:30 בקבוק תמ"ל/חלב אם. השאלה שלי אם בין השעה 7 בבוקר לשעה 15 בצהריים יש צורך לספק לה ארוחה נוספת מאחר ופירות לא נחשבים לארוחה. אציין כי בתי נשארת באחוזון 50 כמעט מאז שנולדה ואף פעם לא בוכה כי היא רעבה. מבחינת המשקל נראה לי שאין בעיה אך חשוב לי לדעת אם היא מקבלת את כל הערכים התזונתיים שהיא צריכה. אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה רבה!

קערית פירות נחשבת ארוחה .אמור לספק וסביר להניח שאת מניקה גם כך שזה בסדר .אם זה רק תמ"ל תלוי מה הנפח לדוגמא אם אוכלת 2 בקבוקים של 240 סמ"ק זה בסדר גמור לעומת זאת אם אוכלת 2 בקבוקים של 120 סמ"ק זה לא מספיק כי לא תקבל מספיק סידן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים