האם מומלץ לתת דייסה לבת 6.5 חודשים?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/08/2016 | 12:04 | מאת: נורית

שלום, ביתי בת 6.5 חודשים. ניזונה עד לא מזמן מהנקה מלאה, וכעת אוכלת בנוסף לכך 2 ארוחות מוצקים ביום-אחת של פירות מרוסקים ואחת של ירקות מרוסקים. כל ארוחה כ2 כפות. אוכלת מאוד יפה. האם רצוי להוסיף ארוחה של דייסה אחה"צ? ואם כן-מאיזו דייסה מומלץ להתחיל? האם זה נכון שלא כדאי להתחיל מדייסות המכילות גלוטן? זה לא משאיר הרבה אפשרויות...תודה

ההפך את יכולה לתת דייסות עם גלורן השאלה האם צריכה ארוחת דייסה ,את יכולה לתת השאלה מתי לדוגמא 6-7 בקבוק תמ"ל או הנקה 9-10 פירות 12-13 מרק עם עוף 15-16 דייסה עם תמ"ל או הנקה 18-19:30 בקבוק תמ"ל או הנקה לפעמים בליילה צריך עוד הנקה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים