תינוקת בת 8 חודשים רוצה לאכול לבד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/08/2016 | 20:06 | מאת: מרינה

שלום וברכה, הילדה שלי התחילה לאכול מוצקים מגיל 6 חודשים ובמהרה הפסיקה לאכול פורמולה. בהתחלה אכלה טוב והכל היה בסדר. לפני חודש הייתה חולה וכל ביראה (סתם צינון ושיעול) אבל הרגלי אכילה שלה התשנו. כל האכלה סיוט היא לא מרשה לי להאכיל אותה בכפית סוגרת את הפה מסתובבת... רוצה לאכול רק בידיים אז הכמות ירדה בהתאם. אז זה מאוד מצומצם רק אוכלת בננה אורז מבושל וגושי תפוח אדמה כאלה... אני רוצה להכיל אותה מרקים או דייסות... מה לעשות?

תעשי פרקי זמן עד שתיהיה רעבה אבל לא עצבנית כ4 שעות בין ארוחה לארוחה ואז תוכלי להאכיל אותתה כפי שצריך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים