בשר לתינוקת בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/08/2016 | 09:47 | מאת: חוה

שלום, בתי בת 9 חודשים, שוקלת 9 קילו, שמנמנה ועליזה. לא מוכנה לאכול בשום אופן מרק ירקות\ ירקות טחונים שמכיל בשר\עוף מכל סוג שהוא. ירקות או פירות טחונים בלי בשר היא אוכלת בשמחה. ניסיתי הרבה שילובים ומתכונים של בשר בארוחות והיא לא מוכנה. האם זה הכרחי לשלב בשר טחון? או שאפשר לחכות שתגדל ותאכל בשר בצורה יותר מוצקה? האם בגיל כזה היא בשלה לאכול קציצות בשר (מפוררות)? עלי לציין שרוב התזונה שלה היא תמ"ל מטרנה, וגם מקבלת טיפות ברזל כנדרש.

חשוב הבשר כי הוא מקור לברזל ומה שאני מציעה לתת בהדרגה מעט בהתחלה כמה ימים ואז תתקדמי . את יכולה לנסות קציצה מפוררת אבל בהשגחה שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים