רגישות לחלב- במקום בקבוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/06/2016 | 14:16 | מאת: אריק

שלום רב, ביתי, בת שלוש, רגישה לחלב (ללקטוז) ועדיין שותה בקבוק נוטרמיגן בבוקר ובערב. באיזו שתייה מזינה אחרת אפשר להחליף את התמ"ל? (עדיין מאוד רוצה לשתות מבקבוק אבל אנחנו חוששים בגלל הסויה).

האם הילדה רגישה ללקטוז או לחלבון חלב פרה ? 1 -אם זה חלבון חלב פרה תמשיך עם נוטרמיגן וכדאי ללכת לאלרגולוג כדי לבדוק אם עדיין רגישה לחלב וגם לבדוק אם רגישה לסוייה ואם לא תוכלו להעביר אותה לחלב רגיל או לחלב סוייה (אין מה לחשוש ) 2 -אם רגישה ללקטוז יש ברשתות השיווק חלב דל לקטוז וגם חלב ללא לקטוז כך שלא צריך לקנות נוטרמיגן (יקר מאוד ) שוב לכו לרופא שיעשה לכם סדר .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים