כמות אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/06/2016 | 07:25 | מאת: תומר

שלום, בתי בת חודשיים וחצי והיא ניזונה מתמל. (עולה טוב במשקל ונולדה בזמן) התחלנו לפני כשלושה שבועות להאכילה בסדר של כל 3 שעות לפי המלצת רופא ילדים 90 cc (מחשש לאובר פידינג וכן אובחן אצלה ריפלוקס בבית החולים). לאחרונה היא ישנה בעיקר בלילות יותר מ5 שעות ,ולאחר שהיא קמה, ואני מאכיל אותה כמות של 90 cc היא מתחילה להשתולל ממש כאילו היא רוצה עוד. כמו כן, התינוקת דוחפת ידיה לפה באופן תדיר בימים האחרונים. שאלתי היא האם ניתן לחרוג במצבים של שינה מרובה (כלומר שהתינוק לא אוכל יותר מחמש שעות) לכמות אוכל של 120cc, והאם תופעת הידיים לפה (שמייצרת המון רוק) היא נורמאלית או שהיא קשורה לרעב?

בארוחה לאחר הליילה שישנה יותר תני לה 100-110 סמ"ק ותמשיכי כל ארוחות אחרות כפי שאמר לך הרופא בגלל הרפלוקס

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים