הורדת בקבוק לפני השינה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/06/2016 | 23:15 | מאת: אימוש

תינוק בן שנה. עד לא מזמן היה יונק הנקה יחידה לפני השינה. עם צמיחת השיניים החל לנשוך והפסקתי לחלוטין להניק. הוא אינו דורש בקבוק/חלב לפני השינה יותר וגם ישן ברצף עד 5 בבוקר. מקבל בקבוק בבוקר ובצהריים. אם אציע לא בקבוק לפני השינה, הוא בטח ישתה קצת. האם גיל זה הוא גיל הגיוני להורדת בקבוק של לפני השינה?

את יכולה להוריד בקבוק לפי השינה אם לא רוצה אבל צריך לדאוג שמקבל לפחות 3 מנות חלביות בקבוק בוקר ועוד 2 מנות חלביות כגון יוגורט בא ביניים וגבינה בא ערב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים