תינוק כמעט בן 3 חודשים אוכל מעט

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/03/2016 | 10:03 | מאת: טניה

שלום. בני כמעט בן 3 חודשים. מגיל חודש הוא אוכל נוטרילון פפטי ג'יוניור (לאחר שפרח מאוכל חלבי. מכיוון שבתי הגדולה הייתה רגישה לחלבון חלב וסויה, ידענו שכנראה זה אותו הדבר. ובאמת הפריחה עברה והילד נהיה שקט ושמח). הבעיה שלאורך הזמן, אחוז המשקל שלו כל הזמן ירד. מבערך 50 בשבועות הראשונים (נולד 3150) ועכשיו הוא אחוזון 9 (שוקל 5280 בגיל חודשיים ו-3 שבועות). יש לציין שהתינוק ארוך יחסית. התינוק אוכל מעט אוכל לגילו. בממוצע 700-720 ביום. לפני יומיים עברנו לנוטרמיגן - אבל הכמויות לא השתנו. רופא הילדים שלנו חושב שאולי ישנו ריפלוקס וביקש להוסיף כפית קורנפלור לכל ארוכה, למרות שאנחנו לא רואים סימנים לריפלוקס. נכון, קורה שהוא לא שקט בזמן אוכל, אבל זה קורה פעם ביום- לא יותר מזה. לרוב הוא פשוט מסיים כמות שהוא רוצה ודוחף את הבקבוק החוצה. האם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות לדעתכם? תודה רבה טניה

% בלידה לא קובע את % משקל בגיל 3 חודשים מה שאת צריכה לראות שבגיל חצי שנה הוא יכפיל משקל לידתו .לפי הניתון שנתת הוא בדרך והוא רק 3 חודשים . במגביל תעשי מה שהרופא אמר .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים