גזים חזקים מאוד לאורך כל שעות היום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/03/2016 | 09:55 | מאת: שירי

יש לי ילדה בת שבועים, התחילה לסבול חזק מאוד מגזים. (אח שלה סבל מגזים בצורה קיצונית במשך 3 וחצי חודשים, ללא טיפול ובהנקה בלבד) אינני מעוניינת להגיע למצב שהילדה סובלת בצורה קיצונית, אני מניקה ויש לי מלא חלב, החזרה דולף, הילדה יונקת טוב. העניין הוא שאני פוחדת לאכול דברים שיכולים לעשות גזים, הילדה עצבנית ולא נינוחה על הציצי בשעות מסויימות.. האם יש פתרון. אני מוכנה גם להפסיק להניק ולעבור לתחליף שאולי ייקל על הילדה. הסבל הוא גם שלי. האם כדאי לפנות לרופא?

בגיל שבועיים אין גזים הם מתחילים יותר מאוחר . אני מציעה שבשלב הראשון תפני ליועצת הנקה לבדוק שבאמת יונקת היטב . במידה ותיראה שהכל בסדר ,פני לרופא שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים