תינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/02/2016 | 18:35 | מאת: אביטל

היי, רציתי לדעת האם הבן שלי אוכל מספיק לפי הפירוט הבא והאם יש לכם טיפים לתת כדי שהאוכל יספיק לו ויישן כל הלילה? יונק בסביבות 4:40 בסביבות 9 קוואקר עם פירות בין 13 ל 14 מרק או עם קוואקר או עם פתיתים של קטנטנים 16:30 קוואקר עם פרי 18:00 בקבוק של 180 שמתוכו אוכל אולי 100 וגם זה בקושי. ואז מתעורר בין 1 בלילה ל 4 מסםר פעמים כדי לאכול. האם חסר לו אוכל? האם לתת את הבקבוק של ה 180 בשעה אחרת? האם יש לכם איזשהו טיפ לתת לי? תודה רבה על העזרה

את לא צריכה לתת בכל ארוחה קואקר וגם ארוחת פירות מספקת בבוקר הנקה לאחר מכן פירות מרק עם בשר או עוף טחון עם תפו"א או בטטה או פתיתים הנקה או תמ"ל או יוגורט הנקה או בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים