תוספת קלוריות לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/02/2016 | 00:06 | מאת: אילנית

התינוקת שלי בת ארבע חודשים ואוכלת כמויות קטנות של תמל. היא אוכלת בממוצע 600 מל ליממה. הומלץ לי להוסיף לה לתמל תוסף קלורי בשם בייבי קלורי. רציתי לדעת האם התוסף הזה לא סתם ממלא ומנפח אותה בפחמימות? והאם בכלל מומלץ להוסיף את זה?

בייבי קלורי הוא פולימר של גלוקוז כלומר הוא סוכר אבל ללא טעם מתוק . מוסיפים אותו לתינוקות שיש לפעמים קושי לעלות במשקל כאשר הן אוכלות נפחים קטנים . אם את לא בטוחה אני ממליצה לקבוע תור לדיאטנית בק"ח על מנת שתיראה אם באמת התינוק שלך זקוק לתוספת זאת

06/04/2017 | 10:48 | מאת: קרן

שלום, הבת שלי בת 8 חודשים ולא עולה במשקל בכלל בעקבות בעיות הקאות שחוזרות לסירוגין, קיבלתי המלצה מהדיאטנית להוסיף 2 כפיות של בייבי קלורי לכל מנה השאלה אם זה מספיק? והשאלה כמה זה יעזור לה לעלות במשקל במיידי או שיקח זמן תודה מראש על ההתייחסות קרן

02/05/2019 | 21:58 | מאת: ענת

היי, היכן ניתן להשיג בייבי קלורי? מה העלות של זה דרך קוםת חולים?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים