אנמיה בילד בן 3

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/01/2016 | 23:19 | מאת: שירה

שלום רב, לבני בן ה 3 יש המוגלובין 10.4, המטוקריט 31.3, 78-MCV MCH- 26, MCHC - 33.2, RDW- 13.3. הוא מסרב ברזל בטיפות, אפילו שמוהלים לו בהרבה מיץ תפוזים. לפיכך: א. האם יש תוסף נטול טעמי ברזל שיכול להיות אופציונאלי? ב. למעט בשר בקר, הודו אדום, עלים ירוקים (תרד פטרוזיליה) וטחינה, האם יש משהו נוסף שיכולה לתגבר בתזונתו? תודה

אין כזה דבר שלא יקח ברזל ... תחלקי את המנה שלו ל2-3 פעמים ביום : לדוגמא אוכל מעדן תכניסי קצת לפי מינון מחולק ל3 או במיץאו חלב וכו.. וכמובן לתת בשר בקר ,הודו וקטניות (קצת )

01/02/2016 | 20:10 | מאת: שירה

תודה בריג'יט, על איזה תוסף ממליצה? ספאטון? ברזל - טננבלוט ?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים