פליטות מרובות עם נוטרילון AR

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/01/2016 | 08:10 | מאת: צליל

שלום רב, בני בן 5.5 חודשים. בשלושת החודשים הראשונים לחייו התזונה התבססה על הנקה מלאה ובהמשך עברתי לנוטרילון. החל לפלוט המון אבל עלה יפה במשקל. הפליטות החמירו ולכן עברנו לפני חודשיים לנוטרילון ar.הפליטות פסקו כלא היו. בעשרה ימים אחרונים לא שינינו דבר בתזונה (אוכל כל 4 שעות 210 cc) החל לפלוט כמויות של האוכל גם כשלוש שעות לאחר הארוחה.. מה ניתן לעשות? האם ייתכן שהפורמולה כבר לא משפיעה? האם שווה להחליף פורמולה או לשלב מרכיב נוסף? אשמח לעזרתכם, תודה רבה!

תייעצי עם הרופא ילדים שלו יתכן שיש לו רגישות לחלבון חלב פרה וזה לא היגיע מייד לידי ביטוי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים