תזונת תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/01/2016 | 10:38 | מאת: אורטל

שלום, בני בן שנה, אוכל מוצקים מאוד יפה, יונק בבוקר ולפני השינה. אני רוצה להפסיק להניק. במה אוכל להחליף את הנקת הבוקר ואת ההנקה של לפני השינה? לא מוכן לאכול תמ"ל. סדר יום: 6:30 הנקה 8:30 ביצה, ירקות, לחם 10:30 פרי 12:30 ארוחת צהריים 15:30 מעדן (לפעמים גם פרי) 18:00-18:30 ארוחת ערב 19:30 הנקה תודה, אורטל

תנסי להוסיף דייסה בכפית בערב או יותר אוכל או יוגורט אפילו חצי אבל לא בטוח שיסכים כי עדיין קטן בגלל שאת רוצה להפסיק הנקה בערב או שתרגילי אותו לבקבוק תמ"ל בערב בהדרגה עד שהתרגל לטעם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים